Бизнис
18. January 2021 - 13:15

Ќе работат ли угостителите од 21 јануaри по 21 часот?

 

Министерот за економија Бектеши очкеува нивното работно време да биде продолжено до 23 часот, со оглед на тоа што епидемиолошката слика  во изминатиот период е подобрена. Вели дека во игра се повеќе опции но крајниот збор ќе го има комисијата за заразни болести.

-Имајќи ја во предвид ситуацијата очкеувам да биде до 23 часот, рече Бектеши.

 

Ирена Чачкова