Живот
27. November 2015 - 10:39

Каков лудак: Скокна од балон без падобран

Самопрогласениот љубител на екстремни спортови, Финецот Анти Пендикаинен со својот најнов потфат шокираше милиони.

Имено тој одлучи да скокне од балон и тоа без никаква заштита. Едноставно пред камерата го фрли својот падобран.

Ја соблече маичката, остана само по бермуди и за секој случај ги остави заштитните наочари.

Погледнете ја оваа неверојатна авантура: