Џет-Сет
5. November 2016 - 13:09

Кај Маца најмалку има дискреција, ја издепилира па ја покажа/18+

Маца Дискреција на социјалните мрежи постави фотографии кои се толку провокативни што дури и ги кршат правилата на социјалните мрежа.

Нејзините објави на социјалните мрежи немаат мерка, па сакаше да им се заблагодари на фановите кои ги има околу 40.000, а тоа го направи, секако, со разголена фотографија.

Имено, таа го сликаше својот полов орган на кој стави чашка кафе.

-Топло ви препорачувам кога сте дома, напиша Маца.