Живот
25. August 2017 - 19:34

Ја расипал свадбата: Професионален фотограф на нарече невестата „Најгдната невеста која некогаш ја фотографирал“

Фотограф, кој напиша коментар под фотографијата на младенците и ја нарече невестата „најгадната која некогаш ја фотографирал“, се извинил и ка дела некој му го хакнал профилот.

Ешли Ховард се разочарала кога на Фејсбук под нејзината фотографија од својата свадба прочитала коментар кој го оставил фотографот, пишува Метро.

На фотографијата каде што младите се во прегратка, фотографот Ли Максвел Џад напишал„најгадна невеста која некогаш сум ја фотографирал“. Покрај тоа, уште ја нарекол и Брадзила.

Меѓутоа, Фотографот кажал дека профилот му бил хакиран и дека тој не напишал таков коментар.

Како што пишува Метро, Ешли кажала дека во присуство на фотографот се чувствувала уплашено, а дека коментарот е неприфатлив.

Кога ги видела фотографиите дека се матни и дека лицата им се искривени, тој и одговорил дека тоа е креативен стил на фотографирање.