Фудбал
8. September 2017 - 10:51

Извлечени групите за „Скопје 2017“

Синоќа во СЦ Аеродром беа извлечени групите за турнирот во Мал Фудбал „Скопје 2017“  на кој оваа година ќе учествуваат  32 екипи.

ИЗВЛЕЧЕНИ ГРУПИТЕ ЗА СКОПЈЕ 2017
Група I
1. Национал Обезбедување
2. Лисиче Тим
3. Империјал Еуро Трејд- Ласер Хант
4. Таленти
Група II
1. Ројал Рустикана 2.0
2. А.Недев
3. Гордеј Шпед
4. П.С. Аеродром
Група III
1. Феромонт
2. Уника Дизајн
3. Де Кока
4. Рома Шутка
Група IV
1. Црна Река
2. С.Ц.Аеродром
3. Буларт Констракшн
4. Дени Кетеринг
Група V
1. Компанија Атанасовски
2. ЕБР
3. Автокоманда
4. Ф.К. Бабуна
Група VI
1. Спортска Гостилница
2. Палермо Шутка
3. Бригада
4. Ново Лисиче
Група VII
1.Империјал
2. ГОСВ-Транс
3. Кафе Приказна
4. XL
Група VIII
1. Небитни
2. Пицерија Џакомо
3. Шефилд
4. Т'га за југГрупа I
1. Национал Обезбедување
2. Лисиче Тим
3. Империјал Еуро Трејд- Ласер Хант
4. Таленти
Група II
1. Ројал Рустикана 2.0
2. А.Недев
3. Гордеј Шпед
4. П.С. Аеродром
Група III
1. Феромонт
2. Уника Дизајн
3. Де Кока
4. Рома Шутка
Група IV
1. Црна Река
2. С.Ц.Аеродром
3. Буларт Констракшн
4. Дени Кетеринг
Група V
1. Компанија Атанасовски
2. ЕБР
3. Автокоманда
4. Ф.К. Бабуна
Група VI
1. Спортска Гостилница
2. Палермо Шутка
3. Бригада
4. Ново Лисиче
Група VII
1.Империјал
2. ГОСВ-Транс
3. Кафе Приказна
4. XL
Група VIII
1. Небитни
2. Пицерија Џакомо
3. Шефилд
4. Т'га за југ