Македонија
2. March 2021 - 12:17

Исчезнат 67-годишен кумановец

67-годишен кумановец веќе шести ден се води како исчезнат. Неговото семејство тврди дека последен пат во својот дом бил на 25 февруари.

Случајот е пријавен и во полиција.

Доколку некој го препознае нека се јави на телефонскиот број 075533003 или во најблиската полициска станица.

 

Зоран Јаневски