Бизарно но вистинито
20. February 2017 - 23:48

Имал ужасна инфекција на прстот - Она што ќе го направи, ќе ве остави без зборови

Овој човек од Шкотска имал страшна инфекција на неговиот прст.

Утрото кога се разбудил место да се обрати на лекар, решил работата да ја преземе во свои раце.

Погледнете како изгледаше тоа...