Македонија
31. March 2023 - 14:05

И оваа година победници на маскембалот се Светот на Колорес | ФОТО

Приватните градинки "Светот на Колорес" повторно ја покажаа својата уникатност и препознатливост со маските за 1ви Април.

Стотици штрумфови и штрумфети прошетаа низ Скопските улици. 

Подготвени со уникатни маски, насмеани дечиња со своите воспитувачи привлекоа огромно внимание на минувачите.

Огромно браво за изведбата и уникатноста секоја година.

Во продолжени следат фотографии:

*Пр објава