Балкан
2. July 2016 - 12:37

И на полицијата и дојде преку глава: Еве што е следно во случајот на Јелена

Сослушувањето во полиција на Владимир Марјановиќ е новата тактика за разрешување на убиството на Јелена за кое нема никаква трага веќе 4-ти месец. Во полицијата велат дека Владимир е најслабата карика за разрешување на овој злочин кој го мачи целиот регион со месеци.

Инспекторите кои веќе 90 дена работат на случајот решија да свртат нова страница и со нови тактики да го фатат монструмот. Тие сметаат дека исказите на свекорот на ѕвездата на Гранд се најважни за решавање на случајот.

- Сега цело семејство Марјановиќ посебно свекорот ќе биде држен во неизвесност. Полицијата има нова тактика, деноноќно работи на случајот па и неа и дојде преку глава, па затоа за да се фати монструмот кој сеуште е на слобода, вели соговорник за српските портали.

Јелена беше убиена пред точно 3 месеци на насипот кај Борча.