Џет-Сет
4. March 2017 - 20:22

Харис пијан, Рада Манојловиќ го вози во автомобил од 120.000 долари!

Рада Манојловиќ е мајстор за се. Таа пее, игра, но и одлично вози. Деновиве беше уловена како го вози своето момче Харис Берковиќ во нејзиниот нов автомобил од 120.000 евра, кој го купи пред само два месеци.

Вљубениот пар присуствуваше на забавата на менаџерот на Рада, Саше Ѓуриќ, по повод раѓањето на неговиот син.

Харис максимално се опушти и ги редеше празните чаши со виски за краткиот период во ресторанот во кој престојуваа.  Но нема зошто да се грижи бидејќи неговата сакана Рада безбедно го однесе дома.