Џет-Сет
24. March 2016 - 18:37

Харис Џиновиќ итно однесен на операција, еве кој ќе го заменува во жирито на Пинкови ѕвезди

Пејачот Харис Џиновиќ вгради два вештачки колкови, во жирито на Пинкови ѕвезди ќе го заменува Рада Манајоловиќ. Пејачот е итно опериран во една приватна болница откако лекарите воспоставиле дека има атроза, пишува Српски Свет. 

Тој со месеци трпел силни болки во коловите и во грбот, а кога отишол на контрола сфатил дека работата е многу сериозна. 

- Харис се оперираше пред два месеца, но тоа на никого не го кажа освен на семејството. Сега се чуствува добро повеќе не носи штаки и полека се враќа на стариот начин на живот, рекол близок роднина на пејачот. 

Сопругарта на Хари постојано е со својот сопруг која му помага полесно да се опорави и да продолжи со својот живот.