Македонија
6. March 2019 - 17:19

Групна тепачка во Скопје

Групна тепачка во Скопје. Како што стои во билтенот на МВР, вчера  во 21.10 часот во СВР Скопје било пријавено дека на улица „Скупи 2“ бил нарушен јавниот ред и мир со физичка пресметка помеѓу лицата Џ.С.(27), М.С.(35) и А.С.(25) од една страна и С.З.(24), Ѓ.З.(33) и уште две малолетни лица на возраст од 17 и 15 години од друга страна. Сочинети записници за констатиран прекршок по член 11 став 3 од Законот за прекршоците против јавниот ред и мир.