Живот
23. May 2017 - 21:53

Група возбудени туристи стоела зад ограда снимајќи големи бранови - Она што ќе им се случи не се гледа на филмови!

Стотина туристи се собрале на реката Киантанг во Кина како би сведочеле на најголемата плима која се случува во текот на годината, но она што тој ден им се случило секако не го очекувале...

Туристите се собрале на брегот како би ги набљудувале брановите. Меѓутоа, целиот настан се претвара во вистинска катастрофа откако брановите удриле посилно и во целост ги „збришале“ сите насобрани туристи.

Погледнете го видеото: