Македонија
2. јуни 2020 - 16:04

Градоначалникот на Чаир Ганиу позитивен на Ковид-19

Градоначалникот на Чаир, Висар Ганиу на својот Фејсбук профил објави дека е позитивен на Ковид 19.

По извршениот тест вчера за можноста на заразен со COVID-19, Ве ИНФОРМИРАМ дека резултатот е ПОЗИТИВЕН. Чувствувам жалење за сите вас со кои сум имал контакт.
Од оваа положба уште еднаш Ви АПЕЛИРАМ и МОЛАМ за внимание, заштитни мерки и почитување на препораките. Заедно ќе го надминеме и ова!