Македонија
21. September 2021 - 21:44

Гори куќа на адвокатската улица во Скопје | ВИДЕО

Во моментов голем пожар се забележува на адвокатската улица во Скопје. Според првичните информации запалена е куќа.

На теренот пристигнуваат противпожарни возила.

На социјалните мрежи се појави и видео од пожарот.