Македонија
8. јуни 2019 - 20:54

Гори кај тунелот на патот над Битола

Кај ридот над Битола попладнево голем чад. Од противпожарната единица велат дека кај нив било пријавено дека бил запален отпад веднаш после тунелот на обиколницата над градот, објави ТЕРА.