Живот
1. October 2015 - 18:48

ГОРД ТАТКО: Девојче фати риба со „Барбика“ трска!

Татко и ќерка отишле на дружење, а што е подобро од квалитетно поминато време во ловење на риба.

Девојчето дури имала и своја „Барбика“ трска, наоружана со добро расположение у трпеливост.

Кога рибата се закачила, возбудувањеро почнало да расте. Таткото ја охрабрувал да намотува што побрзо може и како знае и умее да се избори со рибата. Секако и тој бил тука да и помогне, но кога успеале да внесат во чамесот , не се знаело кој бил по среќен.

Таткото сигурно бил горд на својата ќерка. Погледнете како изгледало тоа.