Македонија
28. January 2022 - 14:07

Голем пожар на „Пластичарска“ - улицата затворена за сообраќај

Голем пожар зафати објект на „Пластичарска“, информира 24инфо.

Полицијата го затвори делот од скопскиот булевар „Никола Карев“ на потегот кон Бит Пазар каде што работат голем број на комерцијални објекти.

На терен се излезени МВР и Противпожарната бригада.