Живот
28. November 2016 - 17:56

Го уценува фудбалерот: Дај ми 2,5 милиони долари или ќе ја објавам нашата порно снимка!

Манекенкарта од Куба, Елизабет Руиз моментално се наоѓа во центарот на вниманието на американските медиуми поради порно снимката која ја поседува со играчот од американскиот фудбал.

Имено, Елизабет своевремено се забавуваше со Вон Милер, ѕвездата на Денвер, а снимката се направена во текот на нивниот одмор во Канкун.

Руиз, како што пренесуваат медиумите, бара од Вон 2,5 милиони долари за снимката да не стигне до јавноста.

Сеуште не е познато зашто Милер не сака снимката со оваа атрактивна Кубанка да не дојде до јавноста, а поедини новинари истакнуваат дека едноставно не сака името да му се врзува во тој контекст.

Погледнете ги атрактивните фотографии и видеото од Елизабет Руиз.