Живот
9. November 2015 - 10:40

Го снимил неверството на сопругата на својот пријател - Кога ја погледнал снимката полудел!

Видео снимка на која се гледа како маж и жена имаат секс стана вистински хит на Интернет и веднаш се прошири на социјалните мрежи.
 
„Интересно“ е тоа што се работи за неверство на една сопруга, а видеото го снимил најдобриот другар на нејзиниот сопруг.
 
За жената е познато дека се вика Нина, а откако го виде пријателот на сопругот веднаш побегна.
 
Погледнете го видеото...