Бизарно но вистинито
6. October 2015 - 13:51

Го нападнала мечка додека ловел - Се спасил на неверојатен начин

Чејс Делво (26) ловел со својот брат кога пред нив изглегла мечка.
 
Мечката го соборила на земја и го гризнала за задниот дел на главата и ногата, но и во таква безизлезна ситуација Чејс се сетил на статија која ја прочитал во весник а во која пишувала како лесно да ги онесвестите животните.
 
Одлучил целата рака да ја стави во грлото на мечката.
 
"Ја успав! Мечката само се струполи после тоа", рекол Чејс.
 
Веднаш потоа неговиот брат го однел во болница каде што константираре бројни повреди поради кои моментално на главата има речиси 200 конци.
"Само сакам да нагласам дека мечката не е крива. Беше уплашена исто како и јас", завршил Чејс Делво.