Живот
28. December 2016 - 19:17

Глуми дека е мртов - талентот на Бејли му обезбеди „пет минути слава“

Кучето Бејли е исклучително слатко, но и талентирано.
 
Ваквиот талент му ги обезбеди неговите „пет минути слава“, односно гостување во „Шоуто на Дејвид Летерман“.
 
Имено, трикот кога некој „лежи и глуми мртов“, Бејли го издигна на сосем ново ниво, доведувајќи го до совршенство.