Бизарно но вистинито
25. November 2015 - 18:10

Гинеколог искористувал млади девојки и ги снимал со скриена камера!

Гинеколог од Ново Мексико во Сад наводно на работното место чувал алкохол, константно пиел, препишувал лекови по случаен избор, имал секс со пациентките, а една дури и ја оставил додека имала породилни болки, пишува Albuquerque Journal.
 
Дрискил наводно во својата ординација стално чувал алкохол во залиха за да пие во текот на работното време, пациентките кои имлае породилни болки ги оставал сами, па дури и една пациентка која имала потреба од царски рез.
 
Во еден случај не присуствувало семејството на пациентката и имал секс со неа. Истрагата покажала дека Дрискил имал неколку сексуални односи со многу пациентки и со дел од персоналот.
 
Дрискил е претседател на здружението на доктори во Ново Мексико, а сега се наоѓа под истрага и може да му ја одземат дозволата за работа. Моментално е суспендиран од работа и иако има право на сослушување тоа не го побарал. Исто така на новинарите не сакал да им даде изјава.