Џет-Сет
19. May 2016 - 20:24

Ги расплака сите во студиото, Марко запеа песна од Калиопи

Марко Бошњак повторно беше импресивен во „Пинкови Ѕвездички“ пеејќи ја песната „Rodjeni“ на Калиопи со која ги маѓепса сите во студиото.

Колку е Марко добар покажува и фактот дека Леонтина плачеше.

-Ти си вонземјанин кој носи плима и осека тука – рече таа.

Дали ова е најдобриот настап на Марко Бошњак ќе дознаеме во емисијата, а до тогаш видете ја најавата:

Ново на Сител