Македонија
8. March 2017 - 8:42

Генералниот секретар на ОБСЕ Заниер во посета на Македонија

Генералниот секретар на ОБСЕ Ламберто Заниер денеска доаѓа во дводневна посета на Република Македонија.

Според најавите, Заниери се очекува да разговара со претседателот Ѓорге Иванов, со министерот за надворешни работи Никола Попоски и со претставници на парламентарните политички партии.