Свет
9. November 2016 - 19:29

Фотографија од новата прва дама на САД со голи гради во центарот на градот

Новата прва дама на САД се најде полу гола во огромна големина насликана на ѕид во Малбурн.

Австралискиот уметник Лушсакс наслика два огромни провокативни графити на ѕидовите во Мелбурн, на едниот е Хилари Клинтон во костим за капење со американско знаме, а на другиот, кој на луѓето повеќе им се допадна е новата прва дама на САД Меланија Трамп гола до струкот.

Овој уметник ги поставил двете фотографии од своите графити на Инстаграм, а под тој од Меланија напишал молба го луѓето да не мастурбираат во близина.