Живот
22. July 2015 - 11:57

ФОТО: Се шокирала додека се сончала на плажа во Oхрид

Девојката која уредно и прописно се намачкала со крема за сончање  не очекувала да го види ова на плажите во Охрид. Како што пишува Вистина, таа се свртела до неа и видела како лежи госпоѓа со гаќи преку главата за да се заштити од сонцето.