Џет-Сет
11. November 2017 - 14:37

Фолкерот се смири со Соња – Аца Лукас ги заинтригира сите со изјава за односот со поранешната сопруга

Иако од Соња Вуксановиќ се разведе само пред неколку месеци, на големо се шпекулира за нивното помирување, а сега фолкерот долеа масло на огинот со коментарот за некогашната жена.

Имено со денови се шушка за смирување на емотивните партнери. Аца во свој стил ги искоментира нагаѓањата.

-Не сакам да зборувам за приватниот живот. Тоа е мој и проблем на Соња. Дали е всушност проблем или не е, тоа е само наша работа-рекол тој не сакајќи да ги демантира приказните.