Интернет
24. September 2017 - 14:13

Фејсбук воведува нова опција која нема да ви се допадне

Фејсбук воведува новина која никој не ја бараше и апсолутно на сите ќе им оди на нерви. На профилот ќе ви пишува доколку сте во моментот активни.

Слична опција имаше некогаш популарниот „MySpace“, покрај профилната слика стоеше ознака која покажуваше дали корисникот е активен. А сега таа опција ја воведува и Фејсбук.