Бизарно но вистинито
19. October 2015 - 12:04

Фејсбук корисниците шокирани: Оваа снимка од Руска психијатриска болница ја замрзнува крвта!

Снимката која овие денови можете да ја видите на Фејсбук шокираше голем број на корисници.

Иако не се знае во која клиника во Русија е направена, дефинитивно ја замрзнува крвта во вените.

Погледнете што снимија надзорните камери: