Џет-Сет
20. July 2018 - 11:26

Еве колку чинеше првиот спот на малата Ражњатовиќ

Анастасија Ражњатовиќ ја објави својата прва песна „ Совршен пар', а за овој проект биле искеширани 15.000 евра. 

Како што информира изворот, малата Ражњатовиќ точно знаела каков спот сака и поради тоа воопшто не ги жалела парите.