Живот
23. November 2015 - 20:40

Ервин ја воодушеви Тина

Тина се воодушеви од гестот на Ервин во куќата на Големиот Брат.
 
Погледнете за што станува збор:
 

Ervinov gest oduševio Tinu. #VelikiBrat

Ervinov gest oduševio Tinu. #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on Monday, November 23, 2015