Балкан
2. January 2018 - 11:23

Екслузивна вознемирувачка снимка од местото на ужасот во Нови Сад - Огномет експлодираше на метар од луѓето

Шкотлаѓанецот Мајк Нокс, ангажиран за лансирањето на новогодишниот огномет во Нови Сад, се здоби со тешки изгореници откако дошло до технички дефект, а ексклузивните снимки од лице емсто покажуваат како се случила силната експлозија. 
 
Снимката е направена од непосредна близина од покривот каде огнометот бил поставен, а ангажираните пиротехничари ни на крај памет не им дошло дека ќе доживеат ваква драма. 
 
Предупредување, снимката е вознемирувачка.