Џет-Сет
28. March 2016 - 14:34

Џамбазов јавно ја критикуваше Тамара Тодевска

Во неделата Тамара Тодевска одлучи да го долови своето моментално расположение преку нејзината песна „Врвот е дно“ На ова се надоврза македонскиот шоумен Игор Џамбазов: