Балкан
29. March 2018 - 14:14

Драма пред зградата на српскиот Парламент - маж се заканува дека ќе се разнесе со бомба

Вооружен маж со пиштол и бомба се заканува дека ќе се разнесе пред зградата на Парламентот на Србија.

Според српските медиуми 63-годишниот мажот е поранешен припадник на српската армија.

Во тек се преговои со него.