Бизарно но вистинито
3. December 2015 - 10:43

Додека вежбала во теретана и експлодирал задникот - Причината за тоа ќе ве шокира!

Серена Бифорд посетила теретана со својата пријателка со цел да сними неколку вежби за својот Инстаграм профил. Но набрзо оваа 27-годишна девојка слушнала силен тресок, по што паднала на подот.
 
Всушност, додека правела вежби за задникот, задникот на Серена експлодирал! Докторите изјавиле дека девојката од Бостон е во тешка здравствена состојба.
 
Според зборовите на сестрата на Серена, таа вградила силикони во задникот во некоја нелегална клиника по што имала 164 сантиметри широк задник.