Живот
24. April 2018 - 10:21

Додека чекаше на аеродром, полицијата објави дека ја бара поради убиство

Дали е ова најлошата ситација во која би можел да се најде некој патник ?

Кога патниците ги здогледаа своите лица на мониторите беа шокирани и не знаеа како да реагираат. На нивните лица се гледаше збунетост која полека се претвораше во паника.

Кога полицајците и пријдоа за да ја приведат, погледнете што се случи...