Живот
5. May 2016 - 12:03

Див, секси офицер: Жените мислат дека тој е Бог и сакаат да имаат деца со него!

Лас Матберг (30) е офицер во норвешката морнарица, но во последно време привлече големо внимание во светската јавност...
 
Матберг има над 110.000 следбеници на неговиот Инстаграм профил, а девојките го нарекуваат „модерен Викинг“, затоа што има долга руса коса, брада и голема мускулатура. 
 
„Тој е доказ дека Бог постои“, пишува во коментар под негова фотографија.
 
Тој објавува фотографии на својот профил, на кои се истакнуваат неговите мускули. 
 
„Тие сакаат да ги оженам или да забременат со мене“, ги пренесува офицерот коментарите на жените што зборуваат за него.
 
Како ви се допаѓа овој „модерен Викинг"? Одговорете ни во коментар.