Македонија
6. December 2021 - 12:21

Димитар Ковачевски започна со презентација на програмата пред членовите на СДСМ

Димитар Ковачевски започна со презентација на програмата пред членовите на СДСМ.

Актуелниот кандидат за претседател на Социјалдемократскиот сојуз, Димитар Ковачевски вчера пред членството на партијата во општина Карпош ја презентираше својата изборна програма. Ковачевски периодот ја претставува својата програма пред раководствата на општинските организации, форумите на жени, членовите на Централниот одбор и пратениците од сите скопски општини.