Џет-Сет
14. July 2015 - 10:05

Девојчето кое ја испеа „Ех тој Тоше“ ќе се мажи!

Малото и слатко девојче кое сите го паметиме по легендарната песничка од детскиот фестивал Златно Славејче, „Ех тој Тоше", порасна во вистинска убавица која го кажа судбоносното „ДА". Сања Ристиќ ќестапне на лудиот камен сосвојот избраник, Дејан Пецаковски, кој е познат на македонската јавност како ракометар на Зомимак-М.

Нека им е со среќа!