Живот
2. January 2016 - 14:00

Девојче заспало на кревет, а потоа нејзиното куче одлучило да го направи најлудото нешто!

Воопшто нема сомнеж дека кучињата се животни кои најмногу не сакаат, па затоа се драги членови во нашите семејства.

Но, кучињата знаат да бидат и смешни.

Погледнете го видеото и уверете се: