Живот
21. October 2015 - 21:06

Дете спаси маж и жена од сигурна смрт

Видеото може да послужи како инспиративен пример, за тоа што сепак постојат луѓе што не се себични и му посакуваат само добрини на човештвото.
 
Уште повеќе, во оваа ситуација дете не импресионира со својата пожртвуваност за да ги спаси двајцата од длабоката кал.
 
Друг начин за спас од оваа кал нема, а детето трпеливо и со големо срце се врати неколку пати за да ги извлече луѓето.
 
Погледнете го видеото, ќе ве инспирира.