Македонија
2. јуни 2020 - 13:03

Денес во 15 часот министерот за здравство Венко Филипче ќе одржи прес-конфереција

Поради зголемениот број на новозаразени лица со Ковид-19, министерот за здравство Венко Филипче најави прес-конфереција во 15 часот на која што ќе се разговара за мерките кои што ќе се преземат за спречување на коронавирусот во нашата земја.