Живот
18. јуни 2016 - 17:52

Дедо Херкулес: Има 80 години и е инспирација за младите генерации

Жанг Жуофу има 79 години, а е во подобра форма од повеќето тинејџери. Доколку вас ова не ве натера да побрзате со летните вежби, ви нема спас.

Дали сте задоволни од своето тело? Дали сакате да блеснете ова лето на море? Ако искрено одговорите на овие прашања, ви нудиме добра мотивација.

Овој 79-годишен старец ќе ви покаже како се вежба. Жанг Жуофу почнал да тренира пред 20 години и од тогаш никогаш не се разболел. Тој може да направи 50 склекови во една серија, а вие?

-Најважна работа во животот не се парите, туку здравјето и квалитетниот живот. Мора да останеме во форма, порачува Жанг.