Технологија
31. July 2015 - 18:06

Дали знаете што ќе се случи доколку испечете Ајфон 6 заедно со кокошка?!

Досега сме гледале најразлични тестови на Ајфон телефоните. Палење, мавање со чекан, мелење со блендер, овојпат тестот е повеќе од смешен.
 
Тестот го прави Украинецот кој се вика Тарас Максимук и моментално е неверојатно популарен на Јутјуб, а има и повеќе од два милиони следбеници.
 
Тој ќе испече кокошка, а во неа ќе стави и Ајфон. 
 
Погледнете што следува...