Џет-Сет
8. November 2015 - 11:09

Да се збуниш: Мики Рурк или Игор Џамбазов?

Газдава мој…ко Мики Рурк.

Газдава мој…ко Мики Рурк, ама во 5-ти месец патолошка бременост.

Ова го напиша Емилија Џамбазова Бавчанска на својот Фејсбук профил објавувајќи фотографија од својот газда Игор Џамбазов.

Фотографијата, преземена од фан-страницата на Џамбазов, е со коментар:

igor

Јас сум Алеф…во филот “Ти си Алеф“…

Последните кадри се снимени вчера, на тетовското кале…

И нека не ве буни стомакот…така треба.