Живот
17. September 2019 - 14:03

Чудна појава над небото во Шпанија

Шпанец сними бура со молњи над градот Аликанте, но во видеото се појави објект, за којшто и околните уфолози, но и НАСА покажа интерес.

Снимката е на експертот по компјутерски науки, Алехандро Мола, кој вечерта неможејќи да заспие, решил да ги снима грмотевиците… Кога потоа ги погледнал кадрите, забележал неидентификуван сребрен кружен ветер меѓу облаците.

НАСА по кусо време ги побарала оригиналните снимки од шпанските медиуми.

Сепак, не сите веруваат дека тоа се вонземни вселенски бродови или необична (не)природна појава. Има претпоставки дека Шпанецот само снимил одраз во прозорецот.

www.youtube.com/watch?v=gkNhB_gYSnQ