Џет-Сет
21. January 2017 - 13:46

Цеца синоќа на две слави - српската естрада славеше до зори

Шабан Шаулиќ славеше Свети Јован. Цела естрада беше кај него на гости. На славата кај Шабан се појавија Зорица Брунцлик, Светлана Ражнатовиќ со нејзината сестра Лидија, ќерката на Шабан, Санела и низа други гости.

Цеца стигна и кај Жика Јакшиќ, па појде на слава и таму. Покрај неа присуствуваа и Снежана Ѓуришиќ, Ивана Селаков, Лепа Брена и низа други познати фаци.