Бизнис
5. February 2020 - 8:30

Царовска и Апостолска во посета на компанијата „Раде Кончар“

Вицепремиерката за економски прашања и координација со економските ресори Мила Царовска и министерката за странски инвестиции Зорица Апостолска денеска ќе ја посетат фабриката „Раде Кончар“ контрактори и релеи.

За време на посетата, Царовска и Апостолска ќе остварат средба со менаџментот и ќе ги посетат производствените простории на компанијата.