Фудбал
13. јуни 2021 - 14:43

Букурешт гори - Македонските навивачи го окупираа градот| ВИДЕО

Неверојатна е атмосферата во Букурешт во пресрет на првиот натпревар на македонската репрезентација против Австрија. Голем број на македонски навивачи се собрани во центарот на градот каде што ечат македонски песни, а секако неизбежна е и пиротехниката.

Натпреварот почнува во 18 часот на националната арена во Букурешт, а неколку илјади гледачи ќе бидат во можност да го проследат и на самиот стадион.